Obține Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan Online

Solicităm pentru tine Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan şi îl trimitem pe WhatsApp sau pe adresa ta de email în cel mult 30 minute cu serviciul Prioritate.

Nu cunoști detaliile cărții funciare? Identifică imobilul după adresă sau după proprietar!

49 lei + TVA

Toate plățile sunt securizate prin MobilPay.
NETOPIA Payments - Mobilpay

49 lei + TVA

NETOPIA Payments - Mobilpay
Totul online
Completează datele
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă sau după proprietar
Adaugă un extras
Date de contact și facturare

Obține ușor Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan

Cu noi este foarte simplu să obții Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Urmează pașii de mai jos și în cel mai scurt timp vei primi pe mail sau pe WhatsApp documentele.
1

Introduci datele

Introduci județul, localitatea, identificatorii cadastrali și de carte funciară precum și datele tale de contact.

2

Verificăm informațiile

Odată ce ai achitat cererea, aceasta este analizată de operatorii noștri. În situația în care nu poate fi generat un Extras de Plan Cadastral pe Ortofotoplan folosind sistemul informatic al ANCPI, te contactăm și îți explicăm ce alternative există.

3

Procesăm cererea ta

Adresăm cererea de eliberare a documentelor către birourile teritoriale de carte funciară și cadastru, subordonate ANCPI.

4

Primești documentele

Odată ce solicitarea este soluționată, îți transmitem Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan împreună cu factura fiscală pe e-mail și pe WhatsApp, dacă optezi și pentru acest canal de comunicare.

Extras de Plan Cadastral pe Ortofotoplan
Extras de Plan Cadastral pe Ortofotoplan
* Imaginea de mai sus are pur caracter informativ. Documentul real poate să difere.

Ce documente vei primi?

În urma achiziționării serviciului de Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan vei primi prin e-mail sau pe WhatsApp următoarele documente:

 • Extras de Plan Cadastral pe Ortofotoplan

  Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan este un document oficial, emis de către oficiul teritorial, iar pe baza codului de bare de pe prima pagină poți verifica autenticitatea documentului pe site-ul oficial al ANCPI.

  Verifică aici auntenticitatea documentului

 • Factura fiscală

  Factura fiscală conține prețul serviciului pentru obținerea documentului solicitat. Dacă ești persoană juridică, nu uita să bifezi opțiunea „Doresc factura pe firmă” și să completezi codul unic de înregistrare.

Documente emise de ANCPI

Documentele livrate prin site-ul nostru sunt documente oficiale, emise de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara județean, prin birourile teritoriale.

Ce este Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan?

Un extras de plan cadastral pe ortofotoplan conține informații detaliate despre o proprietate imobiliară, inclusiv aspecte privind localizarea prin adresă, suprafața, limitele și categoria de folosință a terenului.

Când este necesar extrasul de carte funciară pentru informare?
 • Informare: Dacă dorești să te informezi în privința unui imobil, deținut de tine sau nu, poți solicita Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan, regăsind în cadrul acestuia informații precum o reprezentare grafică a terenului și a eventualelor construcții ridicate pe acesta, suprafața, categoria de folosință, numerele de carte funciară de tip identificator electronic ale imobilelor vecine și un plan de ansamblu al localității în care se regăsește respectivul imobil.
 • Document justificativ: Când este necesar să descrii sau să justifici anumite caracteristici tehnice ale imobilului, precum configurația terenului, categoria de folosință, sau atașarea în cadrul unor documentații solicitate de instituții publice/private în diverse proiecte precum Casa Verde, autorizație de construire/demolare, certificate de urbanism, obținerea de credite bancare, branșament de apă/gaz/electricitate/canalizare, etc.
E bine să ai în vedere:
 • Extrasul de Plan Cadastral pe Ortofotoplan este un document ce nu se actualizează automat, ci este necesar ca proprietarul sau o persoană împuternicită să solicite actualizări/rectificări, atunci când este cazul.
 • Odată ce obținem documentul, acesta este un document oficial semnat digital, ce nu poate fi modificat. Dacă sunt necesare modificări, este necesar să adresezi o solicitare de actualizare/rectificare către biroul teritorial subordonat ANCPI.
 • Există situații în care nu poate fi generat extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan. Aceste situații apar atunci când un imobil nu a fost înregistrat în evidențele de carte funciară și cadastru, sau pot apărea inclusiv în anumite situații în care imobilul a fost înregistrat în aceste evidențe, însă nu a fost înregistrat și în baza grafică de date a ANCPI.

Ce este inclus în tarif?

49 lei + TVA

Toate taxele OCPI

Toate taxele aferente emiterii documentelor de către oficiul teritorial sunt incluse în preț.

Document oficial ANCPI

Documentele livrate prin site-ul nostru sunt documente oficial, emise de către oficiile teritoriale.

Livrarea pe email/WhatsApp

Documentele solicitate prin intermediul serviciului Extras de Plan Cadastral pe Ortofotoplan vor fi livrate automat pe adresa dumneavoastră de email precum și pe WhatsApp, dacă ai optat pentru acest canal.

Sistem de notificare automat

Veți fi notificat automat pe e-mail sau prin SMS în legătură cu stadiul comenzii tale.

Verificarea cererii de către un specialist

Toate solicitările sunt verificate manual de specialiștii noștri.

Platformă ușor de folosit

Îți punem la dispoziție o platformă foarte ușor de folosit așa încât cererile să fie plasate cât mai rapid.

Consultanță specializată

În cazul în care ai nelămuriri în legătură cu comanda ta, ne poți contacta oricând folosind metodele de contact de aici, prețul incluzând și consultanța specializată.

Obține și alte documente

Echipa noastră oferă o gamă largă de servicii în domeniul cadastrului și cărții funciare. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi.

Suport clienți