Suport

Întrebări și răspunsuri pentru cele mai des întâlnite probleme.

De unde se scoate Extrasul de Carte Funciară?

Documentele de acest fel sunt furnizate din arhiva ANCPI și validate cu ajutorul codului de verificare atribuit în momentul livrării acestuia. Extrasul de Carte Funciară pentru informare este trimis către client într-un format electronic, având o semnătură digitală pentru a se putea fi constatată validitatea acestuia. 

Ce fac dacă am pierdut Contractul de Vânzare Cumpărare al imobilului?

Obținerea copiei după Contractul de Vânzare-Cumpărare nu a fost niciodată mai simplă. Odată trimisă comanda pentru acest serviciu pe site-ul nostru, operatorii care îți vor soluționa cererea vor lua legătura cu tine pentru eventualele măsuri sau clarificări ce implică asigurarea primirii documentului cerut. 

Ce se întâmplă dacă nu știi numărul de Carte Funciară?

Nu este un motiv de panică deoarece noi avem soluția pentru tine. Serviciul care îți stă la dispoziție se numește „Identificare imobil după adresă”.

La ce ajută un Extras de Carte Funciară?

Extrasul de carte funciară este un document foarte des întâlnit în listele cu acte necesare pentru diferite proceduri pe piața imobiliară și nu numai. Dar la ce folosește acesta și ce scop are?

Care este diferența dintre un Extras de Carte Funciară și un Extras de Carte Funciară Colectivă?

Poate ai făcut vreodată confuzia între o carte funciară și o carte funciară colectivă, te înțelegem. Dă-ne voie să îți explicăm care este diferența între cele două.  

Cât este valabil un Extras de Carte Funciară?

Este posibil să îți fi pus întrebarea: „Care este valabilitatea unui extras de carte funciară?” Dă-ne voie să te ajutăm în acest sens.  

Cum aflu numărul de Carte Funciară?

În cazul în care nu găsești numărul de Carte Funciară, echipa noastră te poate ajuta cu serviciul de Identificare imobil după adresă.

Ce înseamnă un Extras de Carte Funciară?

Extrasul de carte funciară pentru informare reprezintă situația cadastral - juridică a imobilelor, la momentul întocmirii acestuia. Acesta conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și eventualele sarcini existente asupra imobilului.