Suport

Întrebări și răspunsuri pentru cele mai des întâlnite probleme.

Ce documente primesc la comanda unei Copii certificate din arhiva OCPI?

Planul de încadrare este un document într-un format cartografic, exprimat la o scară aleatorie, 1:1000 sau 1:2000, în funcție de planurile cadastrale realizate pentru fiecare localitate în parte.

Ce documente primesc la comanda unei Copii de Plan Cadastral?

Planul de încadrare este un document într-un format cartografic, exprimat la o scară aleatorie, 1:1000 sau 1:2000, în funcție de planurile cadastrale realizate pentru fiecare localitate în parte.

Ce documente primesc la comanda unei Copii de Plan Încadrare?

Planul de încadrare este un document într-un format cartografic, exprimat la o scară aleatorie, 1:1000 sau 1:2000, în funcție de planurile cadastrale realizate pentru fiecare localitate în parte.

Ce documente primesc la comanda unei Identificări imobil după adresă?

Serviciul permite identificarea cărții funciare a imobilului pe care îl deții prin căutările în sistem după adresa completă a acestuia.

Ce documente primesc la comanda unui Extras de Carte Funciară Colectivă?

Cartea Funciară Colectivă este un document cu rol de informare, de o complexitate mai mare față de carte funciară normală, din privința volumului de informații.

Ce documente primesc la comanda unui Extras de Plan Cadastral?

Documentul care va fi furnizat prin intermediul acestui serviciu este o reprezentare cartografică la scară aleatorie a imobilelor care au fost intabulate după anul 2011. 

Ce documente primesc la comanda unui Extras de Carte Funciară?

Documentul pe care o să îl primești dacă alegi serviciul de Extras de Carte Funciară este un formular digitalizat, bine detaliat și delimitat în trei părți unde sunt cuprinse toate datele actualizate cu privire la un imobil. Caracterul informațiilor este unul tehnic, juridic și economic și provin din baza de date ANCPI. 

Cât durează să obțin Inventarul de Coordonate?

Să plasezi o comandă pentru un inventar de coordonate durează câteva minute, cât introduci date de identificare ale imobilului.

De unde scot Inventarul de Coordonate în Sistem Stereo 70?

Inventarul de coordonate este o anexă formată dintr-o listă de puncte  înregistrate și calculate matematic exprimând lungimile din teren ale imobilelor aflate în evidență. Proiecția care este utilizată în general este cea stereografică 1970, dar există cazuri speciale în care coordonatele au fost obținute prin intermediul unor proiecții locale

La ce este necesar Copia de Inventar de Coordonate în Sistem Stereo 70?

Inventarul de coordonate în sistem stereografic 1970 este o listă de puncte înregistrate din teren unde fiecare exprimă o valoare pentru a fi posibilă localizarea unui imobil. 

Ce reprezintă Sistemul de Coordonate Stereo 70?

Proiecția cartografică este o modalitate de reprezentare în plan a suprafețelor terestre, prin transformarea matematică a unghiurilor, formelor, și distanțelor. Metoda de transformare a elementelor ce reprezintă forma sferică se produce prin conversia coordonatelor geografice, reprezentate prin longitudine și latitudine, în coordonate carteziene, adică X și Y. 

De unde se scoate Extrasul de Carte Funciară?

Documentele de acest fel sunt furnizate din arhiva ANCPI și validate cu ajutorul codului de verificare atribuit în momentul livrării acestuia. Extrasul de Carte Funciară pentru informare este trimis către client într-un format electronic, având o semnătură digitală pentru a se putea fi constatată validitatea acestuia. 

Ce fac dacă am pierdut Contractul de Vânzare Cumpărare al imobilului?

Obținerea copiei după Contractul de Vânzare-Cumpărare nu a fost niciodată mai simplă. Odată trimisă comanda pentru acest serviciu pe site-ul nostru, operatorii care îți vor soluționa cererea vor lua legătura cu tine pentru eventualele măsuri sau clarificări ce implică asigurarea primirii documentului cerut. 

Ce se întâmplă dacă nu știi numărul de Carte Funciară?

Nu este un motiv de panică deoarece noi avem soluția pentru tine. Serviciul care îți stă la dispoziție se numește „Identificare imobil după adresă”.

La ce ajută un Extras de Carte Funciară?

Extrasul de carte funciară este un document foarte des întâlnit în listele cu acte necesare pentru diferite proceduri pe piața imobiliară și nu numai. Dar la ce folosește acesta și ce scop are?

Care este diferența dintre un Extras de Carte Funciară și un Extras de Carte Funciară Colectivă?

Poate ai făcut vreodată confuzia între o carte funciară și o carte funciară colectivă, te înțelegem. Dă-ne voie să îți explicăm care este diferența între cele două.  

Cât este valabil un Extras de Carte Funciară?

Este posibil să îți fi pus întrebarea: „Care este valabilitatea unui extras de carte funciară?” Dă-ne voie să te ajutăm în acest sens.  

Cum aflu numărul de Carte Funciară?

În cazul în care nu găsești numărul de Carte Funciară, echipa noastră te poate ajuta cu serviciul de Identificare imobil după adresă.

Ce înseamnă un Extras de Carte Funciară?

Extrasul de carte funciară pentru informare reprezintă situația cadastral - juridică a imobilelor, la momentul întocmirii acestuia. Acesta conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și eventualele sarcini existente asupra imobilului.

Ajutor