Programul
Casa Verde 2024

Descoperiți programul Casa Verde, o inițiativă importantă care oferă finanțare pentru instalarea de echipamente și tehnologii cu eficiență energetică ridicată în locuințele din România.

Avantajele programului Casa Verde

Programul "Casa Verde" constă în finanțarea achiziționării și instalării sistemelor de panouri fotovoltaice, care utilizează surse de energie regenerabilă și nepoluante, în scopul producerii energiei electrice și utilizării acesteia de către consumatorii racordați la rețeaua națională de distribuție a energiei electrice.

Finanțare până la 20,000 lei
Finanțarea este acordată în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20,000 lei.
Reduce cheltuielile cu energia
Prin instalarea echipamentelor și tehnologiilor eficiente energetic acoperite de program, proprietarii de locuințe pot reduce semnificativ costurile de energie și pot economisi bani pe termen lung.
Contribuie la protejarea mediului înconjurător
Programul Casa Verde ajută la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător prin încurajarea proprietarilor să adopte soluții mai prietenoase cu mediul și mai durabile.
Crește valoarea proprietății
Prin instalarea echipamentelor cu eficiență energetică ridicată, precum panouri solare sau centrale termice, valoarea proprietății dvs. poate crește semnificativ, oferindu-vă o investiție durabilă și care poate aduce beneficii pe termen lung.

Documente necesare

Lista completă a documentelor necesare înscrierii în Programul Casa Verde poate fi consultată pe această pagină. Echipa cfunciara.ro vă poate oferi următoarele servicii legate de acest program.

Obține documente online

Pe lângă serviciile strâns legat de Programul Casa Verde, echipa noastră te poate ajuta cu solicitările către oficiile teritoriale de cadastru.
Suport clienți