Obține Extrasul de Carte Funciară Colectivă Online

Solicităm pentru tine Extrasul de Carte Funciară Colectivă şi îl trimitem pe WhatsApp sau pe adresa ta de email în cel mult 2 zile lucrătoare cu serviciul Prioritate.

Nu cunoști detaliile cărții funciare? Identifică imobilul după adresă sau după proprietar!

120 lei + TVA

Toate plățile sunt securizate prin MobilPay.
NETOPIA Payments - Mobilpay

120 lei + TVA

NETOPIA Payments - Mobilpay
Totul online
Completează datele
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă sau după proprietar
Adaugă un document
Date de contact și facturare

Obține ușor Extrasul de Carte Funciară Colectivă

Cu noi este foarte simplu să obții Extrasul de Carte Funciară Colectivă de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Urmează pașii de mai jos și în cel mai scurt timp vei primi pe mail sau pe WhatsApp documentele.
1

Introduci datele

Introduci județul, localitatea, identificatorii cadastrali și de carte funciară precum și datele tale de contact.

2

Verificăm informațiile

Odată ce ai achitat cererea, aceasta este analizată de operatorii noștri. Dacă nu identificăm cartea funciară în baza de date a ANCPI pe baza identificatorilor înregistrați, te contactăm pentru clarificarea situației.

3

Procesăm cererea ta

Adresăm cererea de eliberare a documentelor către birourile teritoriale de carte funciară și cadastru, subordonate ANCPI.

4

Primești documentele

Odată ce solicitarea este soluționată, îți transmitem extrasul de carte funciară colectivă împreună cu factura fiscală pe e-mail și pe WhatsApp, dacă optezi și pentru acest canal de comunicare.

Extras de Carte Funciară Colectivă
Extras de Carte Funciară Colectivă
* Imaginea de mai sus are pur caracter informativ. Documentul real poate să difere.

Ce documente vei primi?

În urma achiziționării serviciului de Extrasul de Carte Funciară Colectivă vei primi prin e-mail sau pe WhatsApp următoarele documente:

  • Extras de Carte Funciară Colectivă

    Extras de Carte Funciară Colectivă, un document oficial, emis de către oficiul teritorial, verificabil pe site-ul oficial al ANCPI pe baza codului de bare de pe prima pagină.

  • Factura fiscală

    Factura fiscală conține prețul serviciului pentru obținerea documentului solicitat. Dacă ești persoană juridică, nu uita să bifezi opțiunea „Doresc factura pe firmă” și să completezi codul unic de înregistrare.

Documente emise de ANCPI

Documentele livrate prin site-ul nostru sunt documente oficiale, emise de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara județean, prin birourile teritoriale.

Ce este Extrasul de Carte Funciară Colectivă?

Extrasul de Carte funciară Colectivă este un document pentru informare care prezintă cele mai recente date cu privire la un imobil. Această carte funciară este instituită pentru construcțiile care poartă denumirea de condominiu acoperind o sferă largă date privitoare la întregul imobil cât și la unitățile individuale din interiorul acestuia. Un condominiu este o construcție care se desfășoară pe înălțime, prin numărul de niveluri și în lungime prin numărul de scări ridicate.

Când este necesar extrasul de carte funciară pentru informare?
  • Extrasul de carte funciară colectivă este util în multe situații, inclusiv pentru informare despre un imobil deținut de tine sau nu, și ca document justificativ în diverse contexte, precum demonstrarea proprietății unui imobil sau justificarea detaliilor acestuia în documentații solicitate de instituții publice/private.
E bine să ai în vedere:
  • Extrasul de carte funciară colectivă nu se actualizează automat. Este necesară solicitarea actualizărilor/rectificărilor de către proprietar sau o persoană împuternicită.
  • Documentul este oficial și semnat digital, iar modificările necesită o solicitare de actualizare/rectificare către biroul teritorial subordonat ANCPI.
  • În anumite cazuri, birourile teritoriale subordonate ANCPI pot elibera copii certificate ale cărților funciare colective, care sunt documente oficiale ce conțin întregul istoric al cărții funciare.

Ce este inclus în tarif?

120 lei + TVA

Toate taxele OCPI

Toate taxele aferente emiterii documentelor de către oficiul teritorial sunt incluse în preț.

Document oficial ANCPI

Documentele livrate prin site-ul nostru sunt documente oficial, emise de către oficiile teritoriale.

Livrarea pe email/WhatsApp

Documentele solicitate prin intermediul serviciului Extras de Carte Funciară Colectivă vor fi livrate automat pe adresa dumneavoastră de email precum și pe WhatsApp, dacă ai optat pentru acest canal.

Sistem de notificare automat

Veți fi notificat automat pe e-mail sau prin SMS în legătură cu stadiul comenzii tale.

Verificarea cererii de către un specialist

Toate solicitările sunt verificate manual de specialiștii noștri.

Platformă ușor de folosit

Îți punem la dispoziție o platformă foarte ușor de folosit așa încât cererile să fie plasate cât mai rapid.

Consultanță specializată

În cazul în care ai nelămuriri în legătură cu comanda ta, ne poți contacta oricând folosind metodele de contact de aici, prețul incluzând și consultanța specializată.

Obține și alte documente

Echipa noastră oferă o gamă largă de servicii în domeniul cadastrului și cărții funciare. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi.

Suport clienți