Ce documente primesc la comanda unei Copii de Plan Cadastral?

Planul cadastral este o reprezentare a ridicărilor topografice care au fost efectuate în perioada 1975-1985 și sunt stocate în arhiva birourilor de cadastru și publicitate imobiliară teritoriale. Aceste planuri au scări fixe, 1:500, 1:1000 și 1:2000, în funcție de scara la care a fost întocmită reprezentarea intravilanului la momentul respectiv. 

Ai nevoie de Copie Plan Cadastral?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Un astfel de document este un suport de reprezentare al imobilelor care au fost intabulate înainte de anul 2011. Copia acestui document este obținută printr-o solicitare redactată de un specialist din echipa noastră și vine însoțită de semnătura digitală a unei persoane competente din instituția ANCPI care are un drept legal de eliberare a documentului în cauză. În urma soluționării cererii plasate pe site-ul nostru, documentul va fi trimis într-un format digitalizat prin intermediul adresei de e-mail, cât și prin WhatsApp, la alegere.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-11-09 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie Plan Cadastral

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia Planului Cadastral. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți