Ce documente primesc la comanda unei Identificări imobil după adresă?

Serviciul permite identificarea cărții funciare a imobilului indicat, prin interogarea în baza de date a ANCPI folosind adresa completă a acestuia.  În baza acestui serviciu, vei primi fie Extrasul de Carte Funciară al imobilului situat la adresa specificată in cerere, fie un certificat emis de OCPI privind înscrierea imobilului în evidenţele de cadastru şi carte funciară după datele de identificare ale acestuia. Dacă imobilul nu este înregistrat în cartea funciară, OCPI eliberează un certificat care atestă acest lucru.

Dacă scopul tău este sa obții un extras de carte funciara pentru ca îți este solicitat intr-un anumit context, ține cont de faptul ca acest document poate fi eliberat doar dacă imobilul respectiv este intabulat. Extrasul va fi transmis in format digital, prin intermediul unui e-mail trimis de noi, împreună cu factura fiscală aferentă. În momentul în care va fi emis, în document va fi mentionată data eliberării precum și codul pentru verificarea autenticității acestuia.

Ai nevoie de Identificare imobil după adresă?

Atenție: Acest articol a fost redactat în data de 2021-11-09 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Identificare imobil după adresă

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Identificarea imobilulului după adresă. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Ajutor