Ce se întâmplă dacă nu știi numărul de Carte Funciară?

Nu este un motiv de panică deoarece noi avem soluția pentru tine. Serviciul care îți stă la dispoziție se numește „Identificare imobil după adresă. Prin intermediul acestui serviciul persoanele sau proprietarii de imobile care manifestă interes față de situația unui imobil, pot să obțină extrasul corespunzător după adresa acestuia. Adresa este foarte important să fie cea completă pentru a obține documentul corect din partea Oficiului Național de Cadastru și Publicitate Imobiliară. De asemenea, prin intermediul acestui serviciul, în lipsa unui răspuns sub forma unui extras de Carte Funciară, poți afla dacă imobilul de care ești interesat are sau nu intabulare. Este esențial să fii înștiințat de situația cadastrală a unui bun imobil și noi suntem aici să te ajutăm.

Ai nevoie de Identificare imobil după adresă?

Care este modalitatea prin care se află extrasul corect? Operatorii noștri, cu o vastă experiență în domeniu, vor identifica documentul solicitat de tine prin intermediul datelor furnizate în sistemul de stat, unde sunt stocate totalitatea informațiilor din evidența proprietăților. Ce se întâmplă dacă datele nu sunt complete? O să fii contactat de către noi pentru a putea face verificări suplimentare în scopul de a ne asigura că documentul pe care îl primești este cel corespunzător.

Atenție: Acest articol a fost redactat în data de 2021-10-15 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Identificare imobil după adresă

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Identificarea imobilulului după adresă. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți