Cum aflu numărul de Carte Funciară?

În mod normal, aceste informații se regăsesc in actele de proprietate precum contract de vânzare cumpărare, certificate de moștenitor sau într-un extras de carte funciară mai vechi. În cazul în care nu găsești numărul de Carte Funciară, echipa noastră te poate ajuta cu serviciul de Identificare imobil după adresă.

În baza acestui serviciu, vei primi fie Extrasul de Carte Funciară al imobilului situat la adresa specificată in cerere, fie un certificat emis de OCPI privind înscrierea imobilului în evidenţele de cadastru şi carte funciară după datele de identificare ale acestuia. Dacă imobilul nu este înregistrat în cartea funciară, OCPI eliberează un certificat care atestă acest lucru.

Ai nevoie de Identificare imobil după adresă?

Atenție: Acest articol a fost redactat în data de 2021-08-30 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Identificare imobil după adresă

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Identificarea imobilulului după adresă. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Ajutor