Cât durează obținerea unui Extras de Carte Funciară Colectivă?

Obținerea unui Extras de Carte Funciară Colectivă se face prin intermediul site-ului nostru într-o manieră electronică care permite flexibilitatea în ceea ce privește transmiterea de date. Pentru a intra în posesia unui astfel de document trebuie să fie urmați anumiți pași unde și tu ești implicat. 

Ai nevoie de Extras de Carte Funciară Colectivă?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Mai întâi avem nevoie ca tu să pasezi o cerere în care să treci datele de identificare ale documentului corespunzător, adică județul și localitatea, respective sectorul în care se află imobilul și numărul de carte funciară colectivă. Odată transmisă cererea către noi, o să trecem la etapa de verificări unde datele introduce sunt interogate în sistemul de evidență al proprietăților pentru a ne asigura că datele sunt corespunzătoare. Mai apoi se face etapa de soluționare unde este transmisă solicitarea de obținere a documentului cerut.

Timpul de așteptare poate să difere în funcție de necesitatea obținerii unui Extras de Carte Funciară Colectivă. Timpul standard de obținere a unui astfel de document este de 4 zile lucrătoare din momentul în care ai plasat cererea pe site-ul nostru. Totuși dacă acest termen este prea mare îți putem da ocazia de a grăbi procesul prin alegerea termenului de soluționare prioritar care înjumătățește timpul de așteptare la 2 zile lucrătoare.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2022-04-26 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Extras de Carte Funciară Colectivă

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Extrasul de Carte Funciară Colectivă. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți