Ce documente primesc la comanda unui Extras de Carte Funciară Colectivă?

Cartea Funciară Colectivă este un document cu rol de informare, de o complexitate mai mare față de carte funciară normală, din privința volumului de informații. O astfel de carte funciară reunește toate informațiile cuprinse în cărțile funciare ale imobilelor din cadrul unui bloc de apartamente. Documentul pe care o să îl primești este distribuit în format digitalizat și este compus dintr-un formular împărți în trei părți, care descriu datele tehnice, juridice și economice ale unui imobil în sine cât și al unităților individuale din acesta. Informațiile puse la dispoziție de acest document sunt cele actualizate, care reflectă datele la zi ale imobilelor. 

Veridicitatea unui astfel de document este verificată prin codul de autenticitate care este atribuit în momentul în care actul este furnizat către client. Termenul de procesare și modalitatea de primire a documentului rămân la alegerea ta, astfel că putem să îți trimitem documentul într-un timp de 2 până la 4 zile lucrătoare, prin mail și prin WhatsApp. 

Ai nevoie de Extras de Carte Funciară Colectivă?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă
Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-11-09 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Extras de Carte Funciară Colectivă

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Extrasul de Carte Funciară Colectivă. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți