De ce informații am nevoie pentru a scoate un Extras de Carte Funciară Colectivă?

Pentru a intra în posesia unui Extras de Carte Funciară Colectivă trebuie să plasezi o cerere pe site-ul nostru cu actele de identificare ale documentului. Dacă nu cunoști identificatorul electronic al extrasului corespunzător te sfătuim să consulți contractual de vânzare cumpărare realizat în momentul achiziționării imobilului. Contractul deține informații cu privire la imobilul pe care îl ai în proprietate și informații cu privire la condominiul în care acesta este cuprins.

Ai nevoie de Extras de Carte Funciară Colectivă?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

De regulă, formatului unui identificator electronic al unui Extras de Carte Funciară Colectivă conține rădăcina numărului de carte funciară a terenului și terminația C cu numărul atribuit. Un exemplu în acest sens este următorul: ternul pe care se află condominiul este 12345. Numărul de carte funciară colectivă a construcției, dacă este una singură, va avea același număr cu terminația menționată, adică 12345-C1.

 

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2022-04-26 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Extras de Carte Funciară Colectivă

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Extrasul de Carte Funciară Colectivă. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți