Ce documente primesc la comanda unei Copii certificate din arhiva OCPI?

Prin Copie certificată din arhiva OCPI se înțelege orice document care deține informații esențiale cu privire la un imobil și a fost redactat cu scopul de a institui o modificare sau o adăugire la actele deja existente în portofoliul unui imobil. Persoanele care solicită o astfel de copie trebuie să dețină un drept legal față de imobilul în cauză sau trebuie să fie împuternicite pentru a avea acces la un astfel de document. 

Documentația obținută este conformă cu originalul și avizată de către instituția ANCPI prin parafa specialiștilor care se ocupă de furnizarea de acte din baza de date. Mai departe, noi o să revenim către tine prin intermediul unui mail în care îți atașăm documentul obținut. Forma în care o să îl regăsești este una electronică, în format pdf.

Ai nevoie de Copie certificată din arhiva OCPI?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă
Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-11-09 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie certificată din arhiva OCPI

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia certificată din arhiva OCPI. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți