Ce documente primesc la comanda unei Copii de Plan Încadrare?

Planul de încadrare este un document într-un format cartografic, exprimat la o scară aleatorie, 1:1000 sau 1:2000, în funcție de planurile cadastrale realizate pentru fiecare localitate în parte. O astfel de reprezentare este o secțiune extrasă din planurile cadastrale în care este reprezentat un imobil în teren, împreună cu imobilele învecinate din zona în care este localizat. 

Un astfel de document îl putem obține prin solicitări la birourile de cadastru și publicitate imobiliară teritoriale de către persoane specializate în domeniul cadastrului. Odată obținută copia planului de încadrare, aceasta este avizată de o persoană din instituția ANCPI printr-o parafă care să asigure legalitatea documentului transmis. 

Noi o să îți trimitem copia planului de încadrare, într-un format digitalizat într-un timp de 2 zile lucrătoare până la 4 zile, prin intermediul unui mail și prin aplicația de comunicație WhatsApp.

Ai nevoie de Copie Plan Încadrare?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă
Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-11-09 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie Plan Încadrare

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia Planului de Încadrare. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți