Ce este o copie a unui Plan de Încadrare?

Un plan de încadrare în zonă este documentul în cadrul căruia este surprinsă localizarea unui imobil de interes, fiind surprinse de asemenea și zonele din jurul acestuia. În funcție de planurile disponibile în cadrul birourilor de cadastru și publicitate imobiliară, planul de încadrare în zonă se realizează pe baza unor planuri urbanistice vechi sau pe ortofotoplan.

Ai nevoie de Copie Plan Încadrare?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Acest plan poate include informații despre zonele de utilizare a terenurilor (rezidențiale, comerciale, industriale, etc.), infrastructura existentă și propusă, cum ar fi drumuri, căi ferate, rețele de apă și canalizare, rețele electrice, etc., clădirile și structurile existente și propuse, inclusiv locuințe, birouri, fabrici, parcuri, școli, spitale și alte facilități publice și private.

Planul de încadrare în zonă nu conține detalii referitoare la numele proprietarului, numele vecinilor, suprafața imobilului și/sau coordonatele acestuia.

O copie a planului de încadrare poate fi folosită de arhitecți, urbanisti, dezvoltatori imobiliari, autorități locale și alți actori interesați pentru a planifica și a evalua diferite proiecte de dezvoltare în conformitate cu regulamentele și obiectivele de dezvoltare durabilă ale zonei respective.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2023-03-21 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie Plan Încadrare

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia Planului de Încadrare. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți