De unde se scoate Extrasul de Carte Funciară?

Extrasele de Carte Funciară pentru informare sunt documente utilizate pentru obținerea de date privitoare la situația unui imobil de la un anumit moment. Documentele de acest fel sunt furnizate din arhiva ANCPI și validate cu ajutorul codului de verificare atribuit în momentul livrării acestuia. Extrasul de Carte Funciară pentru informare este trimis către client într-un format electronic, având o semnătură digitală pentru a se putea fi constatată validitatea acestuia. 

Ai nevoie de Extras de Carte Funciară?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Prin completarea unei cereri pe site-ul nostru poți beneficia de un astfel de document cu totalitatea informațiile care sunt actualizate. Pentru obținerea unui extras corect avem nevoie de date corespunzătoare provenite din extrase de carte funciară mai vechi sau din contracte atestate cu datele corespunzătoare cărții funciare deschise imobilului.

Atenție: Acest articol a fost redactat în data de 2021-10-19 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Extras de Carte Funciară

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Extrasul de Carte Funciară. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți