Pentru Reînnoire Carte Identitate este nevoie de Extrasul de Carte Funciară?

Extrasul de carte funciară pentru informare este un document administrat de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Aceste documente fac referire la imobilele de pe teritoriul tării și fac legătura cu persoanele care dețin legal imobilele. Fiecare bun imobiliar trebuie să fie intabulat pentru a avea o evidență cât mai mare a fiecărei porțiuni sau element care întregește teritoriul unei localități. 

De ce este important? 

Spre exemplu, în cazul în care dorești să îți schimbi cartea de identitate, extrasul de carte funciară este un document imperios necesar.

Ai nevoie de Extras de Carte Funciară?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

O să ne repetăm cu o enunțare, și anume, cartea funciară face legătura între imobil și persoana fizică care îl deține. În cartea de identitate este trecută adresa la care persoana este domiciliată, adică cea menționată în extrasul de carte funciară. Este foarte important ca în acest extras de carte funciară să fie trecută adresa completă a imobilului, iar în secțiunea a doua a documentului, numele proprietarului să fie menționat. Lipsa acestor date poate să reprezinte o problemă pentru eliberarea unei cărți noi de identitate. Odată ce informațiile referitoare la partea tehnică și partea juridică a imobilului sunt conforme cu situația actuală, poți să apelezi la serviciile noastre pentru a obține un extras de carte funciară pentru informare rapid și sigur.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2022-03-15 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Extras de Carte Funciară

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Extrasul de Carte Funciară. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți