Cât durează să obțin Inventarul de Coordonate?

Să plasezi o comandă pentru un inventar de coordonate durează câteva minute, cât introduci date de identificare ale imobilului. Este foarte important să ne pui la dispoziție județul și localiatea în care se află imobilul, împreună cu numărul de carte funciară atribuit și numărul cadastral sau topografic. 

Ai nevoie de Copie inventar de coordonate Stereo 70?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Mai departe noi ne ocupăm ne obținerea inventarului de coordonate, dacă acesta se află în baza de date ANCPI. Timpul de procesare al cererii depinde de tine și de cât de repede dorești să îl obții. Îți punem la dispoziție posibilitatea ca cererea ta să fie procesată în regim cu prioritate, ceea ce înseamnă un timp de două zile lucrătoare din momentul în care ai plasat comanda. Altfel, timpul maxim de obținere al documentului necesar este de 4 zile lucrătoare.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-10-26 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie inventar de coordonate Stereo 70

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia de inventar de coordonate Stereo 70. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți