De unde scot Inventarul de Coordonate în Sistem Stereo 70?

Inventarul de coordonate este o anexă formată dintr-o listă de puncte  înregistrate și calculate matematic exprimând lungimile din teren ale imobilelor aflate în evidență. Proiecția care este utilizată în general este cea stereografică 1970, dar există cazuri speciale în care coordonatele au fost obținute prin intermediul unor proiecții locale. Accesul la această bază de date o au persoanele autorizate în domeniul cadastrului și sunt extrase din arhiva ANCPI cu ajutorul datelor de identificare ale imobilului. Bineînțeles, există și cazuri în care această arhivă nu există, de aceea este necesară o documentație de actualizare a informațiilor tehnice.

Ai nevoie de Copie inventar de coordonate Stereo 70?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Care sunt datele de identificare? 
Ridicările topografice sunt baza de la care se pleacă în recunoașterea imobilului, iar numărul cadastral sau topografic este numărul prin care se distinge acesta din sistemul de evidență.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-10-26 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie inventar de coordonate Stereo 70

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia de inventar de coordonate Stereo 70. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți