Ce documente primesc la comanda unei Copii de inventar de coordonate Stereo 70

Copia inventarului de coordonate este o listă de puncte înregistrate în baza de date ANCPI care vine ca o anexă la planul de amplasament și delimitare. Pe baza acestor puncte se poate determina forma liniară și detaliile care constituie un imobil din teren. Prin imobil, în acest caz se înțelege un teren măsurat de un specialist în cadastru. Inventarul de coordonate este solicitat de noi cu ajutorul numărului cadastral de identificare al imobilului de interes. 

Ce o să obții? 

O serie de coordonate de tip X și Y cuprinse într-un tabel, însoțit de parafa și semnătura persanei care a eliberat documentul. Noi o să redirecționăm documentul rezultat în urma soluționării cererii în termen de 2 zile lucrătoare, până la 4 zile lucrătoare în funcție de timpul ales de tine, prin intermediul adresei de mail comunicate în cerere și prin aplicația WhatsApp a numărului de telefon.

Ai nevoie de Copie inventar de coordonate Stereo 70?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă
Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2022-12-19 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie inventar de coordonate Stereo 70

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia de inventar de coordonate Stereo 70. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți