La ce este necesar Copia de Inventar de Coordonate în Sistem Stereo 70?

Inventarul de coordonate în sistem stereografic 1970 este o listă de puncte înregistrate din teren unde fiecare exprimă o valoare pentru a fi posibilă localizarea unui imobil. Cu cât sunt mai multe puncte fixate în baza cartografică, cu atât se poate determina mai clar limitele unui imobil. În general acest inventar de coordonate însoțește documente precum planul de amplasament și delimitare, pentru că pe baza acestor coordonate se realizează schema de delimitare a imobilului.

Ai nevoie de Copie inventar de coordonate Stereo 70?
Nu știi Numărul de Carte Funciară? Identifică după adresă

Unde mai sunt folosite coordonatele unui imobil? Sistemul GPS utilizează coordonate geografice care sunt utilizate pentru identificarea sau pentru orientarea în spațiu. De asemenea, domeniul geografiei a avansat deosebit de mult, astfel că programele specializate de tip GIS (Geographic Information System) utilizează coordonatele geografice în procesul de georeferențiere, adică recunoaștere a punctelor înregistrate într-o bază de date, pentru a digitaliza diferite structuri.

Atenție

Acest articol a fost redactat în data de 2021-10-26 și nu reprezintă un document oficial. Pentru informații oficiale și actualizate te rugăm să te adresezi Oficiului sau Biroului de care aparține imobilul tău. Cfunciara.ro nu își asumă eventualele greșeli sau întârzieri de actualizare a informației.

Articole Copie inventar de coordonate Stereo 70

Alte articole scrise de specialiștii noștri în legătură cu Copia de inventar de coordonate Stereo 70. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să folosești Formularul de Ajutor.

Suport clienți